Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Uniunea Salvați România, filiala Cluj, a depus listele de candidați pentru alegerile parlamentare

0 93

Filiala Cluj a Uniunii Salvați România (USR) a depus ieri listele complete de candidați pentru alegerile parlamentare la Biroul Electoral Județean.

Mai jos găsiți listele complete de candidați ai USR pentru Senat și Camera Deputaților în Colegiul nr. 13, județul Cluj, precum și declarații din partea conducerii filialei și a candidaților.

“Filiala USR Cluj a intrat în linie dreaptă în cursa pentru alegerile parlamentare din 11 decembrie. Ieri au fost depuse dosarele de candidatură la BEJ. Liste de candidați, așa cum am promis, cuprind doar nume noi, oameni care nu au mai făcut politica, oameni cu care ne propunem să schimbăm modul de a face politică în România. În spatele candidaților se află o echipă puternică și motivată care se numește USR Cluj. Vom munci și ne vom lupta până la capăt, avem încredere că vom fi reprezentați cu cinste și pricepere de către candidații noștri”, a declarat președintele USR Cluj, Elek Levente.

Pe primul loc pe lista candidaților pentru Senat este jurnalistul Mihai Goțiu: ”Ziua depunerii candidaturilor ne-a dovedit, o dată în plus, cât de cu rea-credință a fost gândită legea electorală, în încercarea de a bloca intrarea în competiție a unor partide noi, dar, în același timp ne motivează suplimentar să ne implicăm în schimbarea politicii și societății din România. Îi rog pe clujeni să analizeze cu atenție listele candidaților USR și să le compare cu oferta celorlalte partide. Mi se pare incredibil că într-un moment al schimbării există partide care defilează cu aceeași gardă obosită. Oare astea să fie toate resursele și toți oamenii marilor partide din Cluj?”, a declarat Mihai Goțiu, candidat USR la Senat.

“Sunt onorat de încrederea colegilor mei din USR care speră ca prin mine să aibă în Parlament o voce puternică împotriva celor care au distrus sistemul de sănătate din România. Trebuie să ne vindecăm de minciună și trebuie să acceptăm adevărul că dincolo de vorbe nu am investit în resursa umană și infrastructură din sănătate”, a spus și Emanuel Ungureanu, candidat pe primul loc pe lista USR la Camera Deputaților.

 

Listele complete de candidați Cluj:

 1. Mihai Goțiu
  2. Ramona Harosa
  3. Daniel Doboș
  4. Elena Muscă
  5. Cristian Olinca
  6. Radu Molnar

Camera Deputaților

 1. Emanuel Ungureanu
  2. Adrian Dohotaru
  3. Ovidiu Nistor
  4. Adriana Cristian
  5. Andrei Suciu
  6. Radu Boloveschi
  7. Daniel Kloyber
  8. Mihai Chereji
  9. Alexandra Oană
  10. Radu Chirilă
  11. Alexandra Pintea
  12. Marius Pavăl
  13. Dragoș Bărăitaru

 

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More