Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Uniunea Salvați România și-a constituit filiala de la Dej

4 1.014

Sâmbătă au avut loc la Dej alegeri în cadrul organizației locale a partidului Uniunea Salvați România (USR).

Adunarea generală a nou-înființatei filiale locale USR Dej și-a ales structura, componența și durata mandatului organelor de conducere, arbitraj și control.

Așadar, USR Dej are un birou format dintr-un președinte, șase vicepreședinți, o comisie de arbitraj formată din trei membri și un cenzor, pentru un mandat de șase luni.

Componența organelor de conducere, arbitraj și control ale filialei locale USR Dej este următoarea:

Vasile Roman, Președinte USR Dej

Chira Alexandru, Vicepreședinte USR Dej
Hărănguș Alexandrina, Vicepreședinte USR Dej
Petruț Andreea Maura, Vicepreședinte USR Dej
Petruț Sergiu Cristian, Vicepreședinte USR Dej
Valasutean Mihaela, Vicepreședinte USR Dej
Zsembera Robert, Vicepreședinte USR Dej

Deak Attila, membru în Comisia de Arbitraj a USR Dej
Petriș Viorica Silvia, membru în Comisia de Arbitraj a USR Dej
Văsii Adrian Marius, membru în Comisia de Arbitraj a USR Dej

Ersek Gabriela, Cenzor USR Dej.

În calitate de Președinte al Filialei USR Dej salut cu drag pe toți locuitorii orașului nostru și le aduc la cunoștință pe această cale că începând cu 2 iunie USR Dej este o filială pe deplin funcțională, formată din 17 membri aparținând tuturor categoriilor sociale și profesionale.

Țelul nostru este acela de a salva România în primul rând prin schimbarea modului în care este condusă și administrată. Nu dorim să schimbăm primarul X sau ministrul Y, ci să ajungem în situația în care oricine deține o funcție publică să știe că nu poate fi decât corect pentru că altfel va fi sancționat de către noi toți. Cu siguranță că USR nu va reuși singur să producă schimbarea, la fel cum nici filiala locală nu va reuși fără sprijinul tuturor cetățenilor urbei.

De aceea așteptăm alături de noi pe toți cei care simt că trebuie să facă ceva pentru salvarea României, pe toți cei care simt că nu mai pot sta cu mâinile în sân în timp ce suntem mințiți, umiliți și jefuiți de către actuala clasă politică. Împreună putem reuși!

Vă salut cu respect și vă aștept alături de noi” este mesajul transmis de președintele USR Dej, Vasile Roman.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

 1. Emil spune

  Vasile, iarta-ma,dar cu practicile tale comunisto-securiste, cu obedienta manifestata fata de puterea politica si cu o pensie considerabila de la stat ma indoiesc ca vei promova valorile democratice. Este nevoie de oameni competenti in politica mai baiete, stai tu cuminte,sluga comuista!Zau-asa! N-ai rusine?

 2. Vasile spune

  Va astept sa ne cunoastem domnule Emi,l tel:0766600918 email vasile.roman@yahoo.com Pana atunci va recomand sa mai cititi in DEX despre semnificatia cuvintelor pe care le folositi. Daca nu stiati toate pensiile sunt platite deocamdata de „stat”intrebarea este pana cand? Va salut cu respect „comunisto-securist”sunt nerabdator sa ne cunoastem ” mai baiete”

 3. Anonim spune

  Multumesc pentru comentariu competent domnule Emil, astept cu nerabdare sa ne cunoastem. Ma puteti contacta la 0766600918 sau email: vasile.roman@yahoo.com, asta pentru ca vad ca dumneavoastra nu dezvaluiti nici o posibilitate de a va contacta( anonimatul este foarte comod) Pana va hotarati sa ne cunoastem mai cititi prin DEX despre semnificatia cuvintelor pe care le folositi(desi eu cred ca nu toate sunt inscrise acolo, mai multe detalii cand o sa ne cunoastem) Aceste fiind spuse va salut cu respect „comunisto-securist”. Astept cu nerabdare sa ne cunoastem ” mai baiete ” competent.

 4. Vasile Roman spune

  Dupa cum ma asteptam: nici un raspuns. Tacerea dumneavoastra spune multe domnule „Emil”. Este usor sa aduci acuzatii si injurii din spatele unui pseudonim . Daca asa intelegeti dumneavoastrasa „valorile” democratiei, atunci aveti dreptate: nu voi fi eu acelea care sa promovez astfel de „valori”. In schimb va astept orcand doriti la un dialog la o confruntare de idei…
  Va doresc succes si va salut

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More