Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Universitatea Cluj a cedat locul din clasament după eșecul de la Piatra Neamț

0 28

Universitatea Cluj a pierdut cu 2-1 partida din deplasare de la Piatra Neamț cu Ceahlăul, un meci extrem de important pentru ambele echipe în lupta pentru evitarea retrogradării. Moldovenii au condus cu 2-0 prin golurile lui Achim și Constantinescu, reușita ardelenilor fiind semnată de Eduard Nicola.

Întâlnirea a debutat sub nota de dominare a gazdelor, însă ardelenii au echilibrat rapid disputa, una care s-a menținut strânsă până spre final. Scorul a fost deschis la jumătatea primei reprize de Vlad Achim, care a finalizat simplu din șase metri pasa primită de la Constantinescu.

Universitatea putea restabili egalitatea înainte de pauză, însă portarul Ceahlăului și-a făcut datoria. Ciupe a centrat excelent din lovitură liberă de pe dreapta, Ninu a reluat spre poartă din câțiva metri, iar Miron a scos senzațional de pe cadrul porții.

Doar două minute au trecut de la startul reprizei a doua, și Constantinescu a fost cel care a majorat avantajul gazdelor, profitând de o deviere norocoasă în careul clujenilor pentru a șuta imparabil cu stângul fără preluare.

În minutul 64, ardelenii au relansat meciul după ce Nicola a redus din diferență. Mai întâi mingea trimisă de Tony a fost respinsă din fața porții, balonul a ajuns în fața lui Nicola, care nu a mai ratat.

Deși clujenii au presat tot mai mult spre final, în căutarea golului egalizator, acesta nu a mai venit și meciul s-a încheiat cu victoria celor din Piatra Neamț, care depășesc astfel în clasament formația antrenată de Ionel Ganea.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More