Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Universitatea Cluj a făcut show în Giulești

0 89
Foto: Mediafax
Foto: Mediafax

Universitatea Cluj a demonstrat că merită să rămână în primul eșalon după meciul disputat în Giulești, partidă în care ardelenii s-au impus cu 4-1. Scorul putea fi însă chiar mai categoric.

Trupa lui Ionel Ganea a început în forță meciul, iar în minutul 7 Janos Szekely a deschis scorul după ce a fost servit excelent de Tony. Avantajul oaspeților n-a rezistat decât patru minute, Rapid reușind imediat să dea replica prin execuția superbă a lui Ciolacu.

De la 1-1 însă, Universitatea a preluat frâiele meciului, cu o presiune permanentă în preajma careului advers, lucru care s-a văzut pe tabela de scor și în minutul 33. Marcatorul primului gol a centrat excelent pentru Bogdan Apostu, iar acesta a dus echipa clujeană iar în avantaj cu o lovitură de cap.

Coșmarul a continuat la poarta lui Drăghia și trei minute mai târziu s-a făcut 3-1 pentru U Cluj. De această dată Tony a găsit iar o pasă de manual pentru Apostol Muzac, care a șutat imparabil la vinclu.

Giuleștenii au încercat după revenirea de la vestiare să revină în meci, dar n-au putut străpunge defensiva bine organizată a oaspeților. Elevii lui Ionel Ganea nu au renunțat însă și la ofensivă, iar în minutul 81 Szekely a reușit dubla cu un șut din apropiere. Putea să fie chiar 5-1 pentru Universitatea, dacă șutul lui Tony din prelungirile meciului n-ar fi întâlnit bara.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More