Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Untold 2023: Alte 10.000 de abonamente scoase la vânzare

0 711

Organizatorii Festivalului UNTOLD scot la vânzare încă 10.000 de abonamente pentru ediţia din 2023, care va avea loc în perioada 3-6 august, la Cluj-Napoca.

„Organizatorii festivalului UNTOLD anunţă că pe 21 noiembrie, la ora 21,00, vor scoate la vânzare alte 10.000 de abonamente pentru fanii înregistraţi pe untold.com. Aceştia vor putea cumpăra abonamente General Access, General Access Risk Free sau VIP (…). Zeci de mii de oameni s-au înscris deja şi aşteaptă să fie printre norocoşii care îşi asigură intrarea în tărâmul magic UNTOLD în 2023. Cei care nu se înregistrează pe untold.com până pe 21 noiembrie, la ora 21,00, nu pot achiziţiona abonamente în această etapă de vânzări”, se arată într-un comunicat trimis, miercuri, de organizatorii festivalului.

Potrivit sursei citate, din 22 noiembrie se vor putea cumpăra abonamente la liber, fără înregistrare pe site.

Organizatorii mai arată că în curând vor anunţa şi cine sunt primii artişti internaţionali care vor veni vara viitoare în România.

Primele 10.000 de abonamente pentru ediţia UNTOLD din 2023 au fost puse în vânzare pe 6 octombrie şi s-au epuizat în timp record. 

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More