Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

UNTOLD FESTIVAL – Lista artiștilor confirmați, locațiile evenimentelor și alte detalii

0 280

Untold_Festival_Afis

În cadrul unei conferințe de presă organizată la Cluj-Napoca, organizatorii Untold Festival au dezvăluit numele altor artiști care vor urca pe scenă, pe lângă David Guetta și Avicii.

Capitala Europeană a Tineretului în 2015, Cluj-Napoca, este gazda celor mai cunoscuți artiști din lume. Organizatorii Untold Festival au anuțat până acum numele a 17 din cei 150 de invitați să cânte pe scenele din oraș.

Printre aceștia se află Fedde le Grand, Andy C, Tujamo, Pendulum Dj Set, DJ Premier, Wilkinson, Bondax, Foreign Beggars, P Money, Akua Naru, Crazy P, Jeru the Damaja, Onra (live), Mr Woodnote & Eva Lazarus, Nightmares on Wax (dj set), Subcarpați, Suie Paparude sunt noii artişti anunţaţi de către organizatori pentru festival, care se alătură lui Avicii, David Guetta, ATB, John Newman, Tinie Tempah, Patrice, Cazzete, Fatman Scoop, prezentați în prima etapă a lansării evenimentului.

Aceștia mai arată că mulți alți cântăreți urmeză să ajungă la Cluj-Napoca în perioada festivalului, 30 iulie-02 august, iar genurile de muzică vor fi diverse. Oficialii Untold spun că programul concertelor nu se va suprapune pentru ca toți cei prezenți să poată ajunge în locațiile dorite.

Untold, cel mai mare festival de muzică din România se va desfășura pe minimum 10 scene şi va beneficia de sprijinul a 1.000 de voluntari și de o investiție de 4,5 milioane euro.

Inspirat din festivaluri de categoria Major Festivals din Europa și Statele Unite ale Americii, UNTOLD Festival promite minimum 80 de ore de party incendiar în care Clujul se va transforma în destinația turistică muzicală a verii. Povestea spusă pe ritmul muzicii, începe în inima Transilvaniei, pe tărâmul în care vampirii, ielele, lostrițele uriașe și alte personaje fantastice trec granița înspre lumea reală.

UNTOLD 2015 este doar începutul unei lumi vizuale pline de farmec și mister, în care Clujul devine tărâmul magic unde personaje precum Prâslea cel Voinic sau Greuceanu prind viață. Anii viitori vor reprezenta fiecare câte un capitol unic din povestea nespusă, ce va transforma oraşul într-o lume specială şi plină de imaginație.

„Ne propunem să organizăm unul dintre cele mai mari evenimente muzicale din Europa și promitem că UNTOLD Festival va fi mai mult decât un festival, va fi o experiență senzorială unică, în România. UNTOLD va aduce la un loc acțiunea, personajele și intriga unei povești de neuitat. Ideea noastră a pornit de la nevoia și dorința unor astfel de evenimente pe care le-am regăsit la pasionații de muzică din regiune”, a declarat Bogdan Buta, Director General UNTOLD.

Potrivit organizatorilor, cel puțin 60.000 de persoane vor lua parte în fiecare zi la evenimentele desfășurate în cadrul Untold Festival.

Până acum au fost vândute peste 23.000 de abonamente. Prețul unui abonament, pentru toate cele patru zile de festival, este acum 259 de lei, tariful viind valabil până în 8 aprilie, dată după care prețul va crește.

UNTOLD Festival, în Arena Clujului

Spațiul de poveste va fi amenajat în cinci zone tematice: Hoia Baciu devine The Mountain, Malul Someșului devine The River, Parcul Central devine The Forest, Piața Unirii se schimbă în The Citadel, iar Cluj Arena devine The Arena.

· Zona River va avea trei scene – cea principală, la Cluj Arena, și două scene secundare, în interiorul și exteriorul Sălii Polivalente. Aici, participanții vor avea posibilitatea să savureze preparate din bucătăriile internaționale, pe toată perioada festivalului.
· Zona The Forrest va fi situată în Parcul Central și va fi alcătuită din două scene, un târg de produse urbane și o zonă specială de chill out, pregătită pentru vizitatori.
· Zona The Citadel va avea o scenă situată în Piața Unirii, special creată pentru a da impresia unui castel.
· Zona The Pool va fi amenajată într-un ştrand din Cluj Napoca, în incinta căruia se va amenaja o scenă.

locatii-untold

Camping UNTOLD Festival

Pentru o experiență inedită și autentică, UNTOLD Festival amenajează zone de camping și o parcare pentru vehicule mici. Campingul, accesibil tuturor participanților în limita locurilor disponibile, va fi îngrădit și păzit permanent. În interiorul acestuia vor exista dușuri cu apă curentă, toalete ecologice și zone de reciclare. Tot pe teritoriul campingului vor funcționa magazine non-stop, terase, precum și o zonă de foodcourt.

Costurile pentru accesul cu cortul sau cu rulota în zona camping-ului vor fi de 49 lei de persoană, iar costul pentru parcare va fi de 39 lei de mașină. Costurile includ cele patru zile de festival. Pentru accesul la zona de camping vor fi puse la dispoziție mijloace de transport în comun.

UNTOLD Festival este proiectul major al programului Cluj-Napoca 2015 – Capitala Europeană a Tineretului, organizat de Federaţia SHARE Cluj-Napoca în parteneriat cu organizaţia Student Plus, fondator al Federaţiei SHARE Cluj-Napoca.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More