Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Urmările furtunii în Cluj. Acoperișuri luate de vânt în Gherla și Livada, arbori căzuți pe carosabil în mai multe localități

0 2.541

În urma fenomenelor meteo din ultima oră, echipajele de pompieri ale Inspectoratului pentru Situații de urgență al județului Cluj au fost solicitate să intervină în mai multe locuri din județ.

Pompierii de la Detașamentul Huedin au degajat un copac căzut pe carosabil pe DN1 E60, la ieșire din Huedin. De asemenea, s-au înregistrat mai mulți arbori căzuți între Someșu Cald și Mărișel, pe DJ 107. La fața locului intervine Punctul de Lucru Florești.

Drum blocat între Beliș și Poiana Horea

În paralel, pompierii de la Detașamentul 1 Cluj-Napoca se află în localitatea Măcicașu, comuna Chinteni, pentru degajarea unui copac căzut pe carosabil.

În localitatea Livada, pompierii de la Detașamentul Dej au intervenit pentru eliberarea carosabilului, după ce a căzut un acoperiș. Respectivul echipaj se va deplasa acum în Gherla, pe strada Dejului, unde s-a raportat un arbore căzut.

Nu în ultimul rând, pompierii de la Detașamentul 2 Cluj-Napoca intervin pe DJ107R, între Făget și Ciurila, pentru degajarea unui arbore căzut pe carosabil.

Suntem sprijiniți de SVSU Gherla, care se va deplasa pe strada Alexandru Vlahuță din Gherla, la un acoperiș căzut.

Un echipaj de la Detașamentul Dej acționează în Gherla, pe strada Alexandru Vlahuță, unde acoperișul unui bloc a căzut parțial peste patru autoturisme. Suntem sprijiniți la intervenție de către SVSU Gherla.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More