Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Urmările furtunii: Școală inundată la Zalău

0 53

Detaşamentul de pompieri Zalău a fost solicitat să intervină marți seara, în jurul orei 18:20, la o unitate de învăţământ (Şcoala Speranţa) situată pe strada Crişan din Zalău.

Din cauza precipitaţiilor de scurtă durată, dar abundente, apa a pătruns pe holul şi în câteva săli de clasă ale imobilului. Pompierii, ajunşi la faţa locului au intervenit cu ajutorul unei motopompe transportabile pentru evacuarea apei din încăperile afectate.

La ora 20.26, pompierii zălăuani au fost solicitaţi să intervină pe strada Armoniei din municipiu pentru a degaja o conductă de gaz în urma căderii unui copac pe aceasta. Din fericire conducta de gaz nu a fost avariată.

Marţi seara, la ora 22.32, Detaşamentul de pompieri Zalău a fost solicitat să intervină la un incendiu izbucnit la anexa (afumătorie) unei gospodării din localitatea Badon.

Cauza probabilă de incendiu a fost folosirea necorespunzătoare a focului deschis în spaţii închise. Au ars aproximativ 20 mp din acoperiş, 1 mc de scândură şi produsele de carne depozitate în anexă.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More