Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Urmările indundațiilor de la Dej: Un bărbat a căzut în Valea Tărpiului – FOTO/VIDEO

0 68

Un bărbat de aproximativ 65 de ani, care-și curăța gospodăria de aluviuni în urma inundațiilor de sâmbătă, a căzut în Valea Tărpiului, lovindu-se puternic la cap.

Bărbatul transporta cu o roabă pietrișul și nămolul  din curtea propriei gospodării, adunate în urma inundațiilor de sâmbătă. La un moment dat, când încerca să descarce roaba plină cu pietriș, a alunecat pe nămolul adunat pe marginea văii și a căzut în vale, lovindu-se puternic la cap, de o țeavă de scurgere din beton.

Un bărbat care locuiește în zonă a văzut ce s-a întâmplat și a sărit imediat să-l scoată din vale.

Un echipaj SMURD și o ambulanță de la Dej au sosit la fața locului bărbatul fiind resuscitat timp de peste 40 de minute. Victima a fost stabilizată și transportată în stare critică la Spitalul Municipal Dej, unde a intrat din nou în stop-cardio-respirator.

O ambulanță de la Dej l-a transportat mai apoi pe bărbat la Unitatea de Primiri Urgențe din Cluj-Napoca, iar aici bărbatul a intrat din nou în stop, fiind resuscitat pentru a treia oară.

 

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More