Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Urmările inundațiilor: Stația de curent electric Beclean inundată și DN 17C blocat de alunecări de teren

0 30

alunecare teren aluviuni Dn 17 valea strajii

Pompierii bistrițeni au fost supra-solicitați în ultimele 24 de ore, având mai multe misiuni dificile la care a fost nevoie de intervenția lor.

Pe lângă incendiul de mare amploare din noaptea trecută de la Bistrița, unde o hală de depozitare a materialelor textile s-a făcut scrum, pompierii ISU Bistrița-Năsăud au fost solicitați să intervină la alte două evenimente.

Astfel, marți seara, aproape de miezul nopții, dispeceratul integrat I.S.U. – S.A.J. Bistrița – Năsăud a fost anunțat că, în urma căderii unei cantități mari de precipitații, subsolul Stației de curent electric din Beclean, situată pe str. Viilor, a fost inundat cu apă.

Un echipaj al pompierilor militari din Beclean, cu ajutorul unei motopompe, a acționat aproximativ trei ore pentru a evacua cca. 60 mc apă din subsolul obiectivului.

În cursul nopții trecute, un echipaj al pompierilor militari năsăudeni a acționat, între orele 03.40 și 04.10, pentru degajarea părții carosabile a DN 17 C, între orașul Năsăud și Liviu Rebreanu, unde doi arbori au ajuns pe partea carosabilă în urma unei alunecări de teren.

După intervenția pompierilor, circulația rutieră a fost reluată în condiții normale.

FOTO: Arhivă

 

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More