Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Urmărire ca în filme în Baia Mare

0 1.325

Un poliţist din cadrul S.A.S. Maramureş, aflat în timpul liber, a urmărit un tânăr, care furase geanta unei femei, pe străzile din Baia Mare.

Un agentul de poliţie din cadrul Serviciului de Acţiuni Speciale Maramureş, a sărit aseară, în jurul orei 22.00, în apărarea unei femei care striga după ajutor pe strada Victoriei din municipiul Baia Mare. Poliţistul a observat doi tineri care, după ce au smuls poşeta femeii, au fugit printre blocuri. Fără a sta pe gânduri, poliţistul a pornit în urmărirea lor, reuşind să-l prindă şi să-l imobilizeze pe unul dintre ei până la sosirea forţelor de poliţie solicitate în sprijin.

Poliţiştii de investigaţii criminale au identificat-o pe victimă, o femeie domiciliată în Nistru. Faţă de tânărul prins, domiciliat în judeţul Satu Mare, s-a dispus măsura reţinerii pentru 24 de ore. Acesta urmează să fie prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă. În cauză se continuă cercetările sub aspectul comiterii infracţiunii de tâlhărie calificată.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More