Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Urmărire ca-n filme pe străzile din Dej. Șoferul și-a abandonat mașina în Bungăr

1 1.871

Acțiune ca în filme a polițiștilor din zona Dejului care au urmărit azi în trafic, cu mai multe echipaje, un autoturism BMW care a refuzat să oprească la semnalele oamenilor legii.

În jurul orei 13, pe raza localității Valea Luncii, un echipaj de poliție care se afla în misiune, în cadrul unei acțiuni pe linie rutieră, a depistat în trafic un autoturism care circula cu peste 70 de km/h în localitate. Oamenii legii au făcut semn șoferului să oprească, însă acesta i-a ignorat cu nonșalanță și și-a văzut de drum.

Având în vedere că nu a oprit la semnalele polițiștilor, aceștia și-au anunțat colegii din zonă, să-l oprească pe șofer pe traseul său spre Dej, însă nici al doilea echipaj, la Mănăstirea, nu s-a bucurat de atenția șoferului năzdrăvan.

Crezând că acesta se îndreaptă spre Gherla, polițiștii au pornit în urmărirea lui, anunțând în același timp și polițiștii gherleni să-l aștepte la intersecția de la Bunești.

Inspirat, șoferul nu și-a mai continuat drumul spre Gherla. A făcut ”o românească” la Nima și a întors spre Dej, la intrare în oraș dând nas în nas cu polițiștii care-l urmăreau.

Aceștia au reușit să-l oprească în parcarea unui hotel de la intrarea din  oraș, dar în momentul în care unul dintre polițiști a vrut să-l scoată pe șofer din mașină, acesta a demarat în trombă, târându-l pe polițist după mașină. Asta în timp ce un alt polițist a sărit din fața mașinii ca să nu fie lovit în plin. Și cum a obișnuit deja, șoferul a dispărut din nou, din fața oamenilor legii.

Porniți pe urmele sale, polițiștii i-au descoperit un sfert de oră mai târziu mașina abandonată în zona Pădurii Bungăr, pe strada Orizont. Dar șoferul nu era nicăieri.

Ulterior, ”eroul nostru” s-a prezentat singur la poliție, la Dej, mărturisind că nu a oprit nici la primul semnal al polițiștilor, nici la al doilea și  nici la al treilea, pentru simplul motiv că s-a speriat.

Emotivul șofer este un bărbat de 33 de ani din Bistrița, care nu se află la prima aventură demnă de filmele de acțiune. În luna noiembrie a acestui an a mai rămas fără permis, tot pentru că nu a oprit la semnalele polițiștilor, în Cluj-Napoca. Doar că ulterior a contestat în instanță reținerea permisului iar acesta i-a fost returnat până la finalizarea cazului.

De această dată, polițiștii dejeni au procedat la reținerea din nou a permisului de conducere și i-au aplicat și o amendă.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

  1. Anonim spune

    Hajahaha io purtat bine pe jinhalai apoi so predat sânk :)))))))))))i

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More