Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Urmărire. Hoţi de lemne prinşi după ce calul lor a murit

0 57

Foto:Arhiva Someseanul.ro

În perioada 25-26 februarie, poliţiştii Biroului de Combatere a Delictelor Silvice, împreună cu jandarmi şi specialişti din cadrul ITRSV Cluj-Napoca, au desfăşurat pe Văile Bârgăului, Someşului şi Budacului o acţiune pe linia controlului circulaţiei şi provenienţei materialului lemnos, precum şi a instalaţiilor de prelucrat lemn rotund în cherestea.

Cu această ocazie au fost aplicate 13 sancţiuni contravenţionale în valoare de 12.370 de lei, iar cantitatea de 108,06 mc material lemnos, în valoare totală de 23.860 de lei, a fost confiscată.

Ieri, pe un drum forestier din localitatea Budacu de Sus, a fost identificat numitul S.V., din localitate, în timp ce transporta, cu un atelaj hipo, cantitatea de 1,98 mc material lemnos. La solicitarea poliţiştilor acesta nu a oprit atelajul, fiind urmărit aproximativ 3 km de către echipajul de poliţie. Calul a căzut şi a decedat după ce a fost împins de căruţa încărcată cu lemne până în poarta unui imobil din localitate.

Bărbatul a fost sancţionat contravenţional iar cantitatea de material lemnos a fost ridicată în vederea confiscării.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More