Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Urmărire pe D.N.1C. Șofer prins și imobilizat

0 569

Un echipaj de poliție a încercat să oprească o mașină care circula cu viteză excesivă pe D.N.1C. Șoferul și-a continuat cu rapiditate deplasarea, însă polițiștii rutieri au plecat în urmărirea acestuia. La scurt timp persoana în cauză a fost oprită și imobilizată. Au fost întocmite două dosare penale.

Poliţiştii Serviciului Rutier, care desfăşurau activităţi de D.N.1C, au încercat să oprească un autoturism care circula cu viteză peste limita legală pe raza localităţii Ilba. Întrucât persoana de la volan a ignorat semnalele poliţiştilor, aceștia au pornit în urmărirea sa.

Șoferul a fost prins şi imobilizat în scurt timp. În calitate de pasager poliţiştii au identificat și un tânăr de 21 de ani, care a declarat că autovehiculul îi aparţine. Verificările poliţiştilor au scos la iveală că tânărul de la volan nu deţine permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

Ambii tineri sunt acum cercetaţi în cadrul dosarului penal întocmit pe numele lor pentru comiterea infracţiunilor de conducere fără permis şi încredinţare a unui vehicul pentru conducerea pe drumurile publice unei persoane despre care ştie că nu posedă permis de conducere.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More