Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Urmărire și focuri de armă în Maramureș

0 143

Pentru a opri un contrabandist polițiștii de frontieră au fost nevoiți să tragă focuri de armă.

Polițiștii de frontieră maramureșeni se confruntă cu valul celor care fac contrabandă cu țigări. Un astfel de caz, transmit aceștia, a fost înregistrat în 26 august la Punctul de Trecere al Frontierei Sighetu Marmației.

Astfel, polițiștii au acționat în trafic pentru reținerea, pe raza localității de frontieră Vadu Izei, a unui mașini, marca Dacia Logan. Oamenii legii aveau informații că în respectivul autovehicul există o cantitate însemnată de țigări, provenită din contrabandă.

Însă șoferul mașinii respective nu a oprit la semnalele polițiștilor, continuându-și deplasarea în mare viteză. A urmat o urmărire, iar polițiștii de frontieră au executat mai multe focuri de avertisment în plan vertical. Aceste lucruri nu l-au făcut sub nici o formă pe cel urmărit să renunțe la cursa lui.

După aproximativ 2 kilometri, șoferul a intrat cu mașina în curtea unui imobil de pe raza aceleiași localități, a abandonat-o și a fugit. În interiorul mașinii s-au găsit mai multe colete cu țigări și anume 6.990 pachete țigări, în valoare de aproximativ 82.000 lei.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More