Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Urmărire ca-n filme între Beclean şi Dej. Un bărbat din Cluj a gonit pe șosele până a fost prins de polițiști – FOTO/VIDEO

0 2.398

Un bărbat le-a dat de furcă polițiştilor din Beclean şi Dej. Acesta a fost urmărit de mai multe echipaje de poliție pornind din Beclean.

Un bărbat din Cluj-Napoca, în vârstă de aproximativ 42 de ani, a fost urmărit ca în filme de mai multe echipaje de poliție.

Din ultimele informații bărbatul ar fi făcut o depășire neregulamentară pe raza municipiului Beclean. Nu ar fi oprit la semnalele polițiştilor, iar aceștia ar fi pornit în urmărirea acestuia, spre Dej. Pe timpul urmăririi, polițiștii din Beclean și-au anunțat colegii de la Dej despre urmărire, astfel ca aceștia să organizeze un filtru la intrare în oraș.

Bărbatul a ajuns până la Dej unde a reușit din nou să evite echipajele de poliție dejene. Acesta și-a continuat cursa pe strada 1 Mai, apoi pe strada Crângului, ajungând într-un final între blocurile de pe strada Fragilor. Aici a abandonat mașina şi a încercat să scape pe jos, printre garajele din zona Baltă.

Polițiștii au oprit și ei imediat mașinile și au pornit pe jos în urmărirea bărbatului, care a fost imobilizat într-un final de oamenii legii. Bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest, însă rezultatul a fost negativ.

Întrebat de ce nu a oprit la semnalele polițiștilor pe distanța dintre Beclean și Dej dar și pe străzile din Dej, bărbatul a răspuns că nu a auzit sirenele mașinilor de poliție și nici n-a văzut girofarurile acestora.

Bărbatul a fost condus la secția de poliție pentru declarații, în urma anchetei polițiștii urmând să ia măsurile care se impun.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More