Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Urmărire ca-n filme între Beclean şi Dej. Un bărbat din Cluj a gonit pe șosele până a fost prins de polițiști – FOTO/VIDEO

0 2.313

Un bărbat le-a dat de furcă polițiştilor din Beclean şi Dej. Acesta a fost urmărit de mai multe echipaje de poliție pornind din Beclean.

Un bărbat din Cluj-Napoca, în vârstă de aproximativ 42 de ani, a fost urmărit ca în filme de mai multe echipaje de poliție.

Din ultimele informații bărbatul ar fi făcut o depășire neregulamentară pe raza municipiului Beclean. Nu ar fi oprit la semnalele polițiştilor, iar aceștia ar fi pornit în urmărirea acestuia, spre Dej. Pe timpul urmăririi, polițiștii din Beclean și-au anunțat colegii de la Dej despre urmărire, astfel ca aceștia să organizeze un filtru la intrare în oraș.

Bărbatul a ajuns până la Dej unde a reușit din nou să evite echipajele de poliție dejene. Acesta și-a continuat cursa pe strada 1 Mai, apoi pe strada Crângului, ajungând într-un final între blocurile de pe strada Fragilor. Aici a abandonat mașina şi a încercat să scape pe jos, printre garajele din zona Baltă.

Polițiștii au oprit și ei imediat mașinile și au pornit pe jos în urmărirea bărbatului, care a fost imobilizat într-un final de oamenii legii. Bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest, însă rezultatul a fost negativ.

Întrebat de ce nu a oprit la semnalele polițiștilor pe distanța dintre Beclean și Dej dar și pe străzile din Dej, bărbatul a răspuns că nu a auzit sirenele mașinilor de poliție și nici n-a văzut girofarurile acestora.

Bărbatul a fost condus la secția de poliție pentru declarații, în urma anchetei polițiștii urmând să ia măsurile care se impun.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.