Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Urmărit de polițiști, a intrat cu mașina într-un gard

0 37

politia

Un bărbat în vârstă de 42 de ani din localitatea Nimigea de Jos a ajuns aseară cu mașina într-un gard, pe raza localității Salva. Era urmărit de poliție.

Din cercetările efectuate de poliţişti a rezultat faptul că un bărbat, în vârstă de 42 de ani, din localitatea Nimigea de Jos, în timp ce conducea un autoturism în localitatea Bichigiu, nu a respectat semnalul regulamentar de oprire, executat de către un echipaj de poliţie, continuându-şi deplasarea.

Poliţiştii au procedat la urmărirea autovehiculului, având semnalele acustice şi luminoase în funcţiune.

Pe raza localităţii Salva, în apropierea unui pod care traversează pârăul din localitate, autoturismul s-a răsturnat şi s-a oprit într-un gard.

În urma accidentului, bărbatul a suferit leziuni corporale care au necesitat transportarea acestuia la Spitalul orăşenesc Năsăud pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Totodată, în habitaclul autoturismului poliţiştii au identificat muniţie, aparatură specifică vânătorii pe timp de noapte şi un picior de animal, posibil vânat.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ,,Vătămare corporală din culpă”, ,,Braconaj cinegetic”, ,,Nerespectarea regimului armelor şi al muniţiilor” şi ,,Transportul vânatului fără respectarea prevederilor legale”.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More