Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Urmărit internațional de autoritățile germane, prins de Poliția Română

0 137

Poliţiştii au depistat un bărbat urmărit internaţional de autorităţile din Germania, pentru înşelăciune. Pentru depistarea persoanei urmărite, poliţiştii au beneficiat de date şi informaţii suplimentare obţinute prin intermediul Biroului SIRENE din cadrul Poliţiei Române.

Poliţiştii din Sighetu Marmaţiei au depistat la data de 21 noiembrie a.c., pe raza municipiului, un bărbat în vârstă de 40 de ani, domiciliat în localitatea Vălenii de Munte, judeţul Prahova. Acesta este urmărit internaţional, căci pe numele său organele judiciare din Germania au emis mandat european de arestare pentru comiterea a şase infracţiuni de înşelăciune.

Pentru depistarea celui în cauză, poliţiştii au beneficiat de date şi informaţii suplimentare, obţinute prin intermediul Biroului Sirene din cadrul Centrului de Cooperare Poliţienească Internaţională – Inspectoratul General al Poliţiei Române.

Bărbatul a fost reţinut şi prezentat Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Cluj Napoca şi ulterior prezentat instanţei de judecată care a dispus arestarea pe o perioadă de 15 zile.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More