Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Urmărit internaţional depistat de poliţiştii maramureşeni

0 35

Poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale au depistat un tânăr din Poienile de sub Munte urmărit naţional şi internaţional. Acesta a fost condamnat la executarea unei pedepse de cinci ani şi zece luni închisoare pentru comiterea infracţiunii de contrabandă.

Ieri, 22 august, poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale sprijiniţi de cei din cadrul Direcţiei de Operaţiuni Speciale şi cei de ordine publică au acţionat pe raza localităţii Poienile de sub Munte pentru depistarea şi încarcerarea unei persoane pe numele căreia a fost emis mandat de executare a pedepsei cu închisoarea.

Astfel, în cadrul activităţilor desfăşurate poliţiştii l-au identificat pe urmărit, un tânăr de 21 de ani, condamnat la executarea unei pedepse privative de libertate. Pe numele lui, Judecătoria Vişeu de Sus a emis mandat de executare a pedepsei de cinci ani şi zece luni închisoare pentru comiterea infracţiunii de contrabandă.

Cu ocazia punerii în executare a mandatului, urmăritul a opus rezistenţă, fapt pentru care poliţiştii au folosit forţa în vederea imobilizării lui.

Cel în cauză a fost depus în penitenciar în vederea executării pedepsei.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More