Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Urmărit internațional pentru trafic de droguri, prins la Bistrița

0 350

Polițiștii bistrițeni au depistat un bărbat, urmărit internațional de autoritățile din Germania pentru săvârșirea infracțiunii de trafic ilicit de droguri.

Poliţiştii Serviciului de Investigații Criminale din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bistrița – Năsăud au depistat ieri, 6 decembrie a.c., un bărbat, de 44 de ani, din Bistrița, care era urmărit internațional.

Pe numele celui în cauză, autoritățile judiciare din Germania au emis un mandat european de arestare, pentru comiterea infracțiunii de trafic ilicit de droguri. Pentru depistarea bărbatului, poliţiştii au beneficiat de date şi informaţii suplimentare, obţinute prin intermediul Biroului SIRENE din cadrul Centrului de Cooperare Poliţienească Internaţională – Inspectoratul General al Poliţiei Române.

A fost prezentat Curţii de Apel Cluj, care a emis împotriva acestuia mandat de arestare pentru 30 de zile și a fost încarcerat în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă Bistriţa-Năsăud, pentru demararea procedurilor în vederea predării către autoritățile germane.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More