Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Urmăriți naționali, depistați în Sălaj după ce au provocat un accident

0 52

Ziua Politiei Romane la Dej (7)

Două persoane, soț și soție, din județul Vaslui au fost identificați de polițiștii sălăjeni ca fiind dați în urmărire națională. Aceștia au fost prinși după ce au provocat un accident în Poarta Sălajului.

La data de 20 septembrie, ora 10.10, M. Simona, 30 ani, din Bîrlad, jud. Vaslui, conducea un autoturism pe DN 1F, în localitatea Poarta Sălajului, când a accidentat o femeie de 24 ani din localitate, care a traversat drumul public prin loc nepermis şi fără să se asigure. În urma impactului, femeia a fost rănită grav.

Citiți și: Tânără însărcinată lovită de mașină după ce a coborât din autobuz

Poliţiştii au verificat în baza de date persoanele implicate în eveniment şi au constatat că şoferiţa şi soţul acesteia figurau ca persoane dispărute, urmărite naţional. Soţii erau însoțiți de copiii lor minori, în vârstă de 1, respectiv 2 ani.

Pe numele soţilor, Tribunalul Vaslui a emis, în data de 16 iulie, o sentință civilă, prin care s-a dispus, prin ordonanță președențială, plasamentul în regim de urgență a copiilor la mătuşa paternală.

Poliţiştii au luat legătura cu Direcția de Protecţie a Drepturilor Copilului Sălaj, iar mama şi cei doi copii au fost internaţi la Centrul de Servicii Multifuncțional Cehu Silvaniei.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More