Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

USR acuzații de furt și fals în acte la adresa lui Liviu Dragnea

0 133

USR acuză PSD și pe Liviu Dragnea că încearcă, prin furt și uz de fals, să invalideze campania Fără Penali.

USR acuză liderul PSD, Liviu Dragnea, de blocarea voită a inițiativei Fără Penali. Reprezentanții USR au afirmat că în nota trimisă către CCR apar doar 591.097 de semnături, față de 800.000 depuse de către USR în Parlament. Astfel ei acuză că PSD vrea să trimită către CCR mai puțin de 500.000 de semnături pentru ca inițiativa USR să fie invalidată.

„ALERTĂ! Dragnea fură și dosare cu semnături Fără Penali. Am analizat nota pentru CCR întocmită de Secretariatul General al Camerei Deputaților cu privire la semnăturile Fără Penali și am constatat cu stupoare că apare o cifră suspectă de 591.097 de semnături înregistrate, în condițiile în care USR a depus peste 800.000 de semnături în Parlament, restul până la un milion fiind încă blocate prin primării din țară. În această notă LIPSESC foarte multe dosare depuse, fără nicio explicație. Tot în notă apare o cifră de 93.775 semnături care nu sunt atestate de primării din motivele abuzive pe care le știți deja (lipsa celui de-al doilea prenume sau adresă incompletă pentru că lipsește etajul). De fapt, PSD încearcă să trimită la CCR un număr de semnături mai mic decât pragul de 500.000 impus de lege, ca să invalideze inițiativa. Ajunge cu minciunile!” au scris cei de la USR.

În acest mod, Liviu Dragnea este atacat dur, acuzat de furt și fals în acte.

„Avem documente ștampilate ca să demonstrăm fiecare semnătură depusă. Avem copii după dosare cu stampila Camerei Deputaților. Este fals în acte oficiale ceea ce face Liviu Dragnea prin Secretariatul General, după ce a comis un abuz în serviciu și a blocat peste 100 de zile inițiativa în Camera Deputaților. Comanda politică a lui Dragnea a devenit mai importantă decât legea. Secretariatul Camerei Deputaților nu avea competența de a verifica semnăturile, ele au fost deja validate de primării”au mai notat reprezentanții USR.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More