Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

USR Dej și-a ales componența și durata mandatului organelor de conducere

1 603

Adunarea generală a filialei locale USR Dej și-a ales componența și durata mandatului organelor de conducere, arbitraj și control. Așadar, USR Dej are un birou format dintr-un președinte, șase vicepreședinți, o comisie de arbitraj formată din trei membri și un cenzor, pentru un mandat de 2 ani.

Componența organelor de conducere, arbitraj și control ale filialei locale USR Dej este următoarea:

Vasile Roman, Președinte USR Dej
Ersek Tiberiu, Vicepreședinte USR Dej
Haranguș Alexandrina, Vicepreședinte USR Dej
Petruț Andreea Maura, Vicepreședinte USR Dej
Petruț Sergiu Cristian, Vicepreședinte USR Dej
Valasutean Mihaela, Vicepreședinte USR Dej
Zsembera Robert,Vicepreședinte USR Dej
Deak Attila, membru în Comisia de Arbitraj a USR Dej
Ghete Mircea, membru în Comisia de Arbitraj a USR Dej
Rusu Simion, membru în Comisia de Arbitraj a USR Dej

Ersek Gabriela, Cenzor USR Dej

”În cele aproape 6 luni de la înființare Filiala USR Dej a demonstrat că reprezintă pe plan local o alternativă viabilă la vechile partide postdecembriste, preocupate mai mult de promovarea intereselor proprii decât de cele ale cetățenilor.

Încă de la înființare USR Dej s-a poziționat în fruntea luptei anticorupție, prin susținerea campaniei „Fără Penali în Funcții Publice”, reușind să adune peste 2500 de semnături în mai puțin de 45 de zile.

De asemenea USR Dej s-a implicat activ în rezolvarea unor probleme ale comunității dejene. Astfel, în vara acestui an, ca urmare a sesizărilor primite de la mai multi dejeni cu privire la situația Parcului Balnear Toroc, situație care reprezenta un
pericol pentru sănătatea vizitatorilor, USR Dej a cerut sprijinul domnului deputat USR Emanuel Ungureanu. În urma vizitei domniei sale în această locație, DSP s-a autosesizat, a efectuat un control și a dispus închiderea Parcului Balnear Toroc până la remedierea deficientelor.

În acest moment filiala noastră este implicată în rezolvarea altei probleme de interes pentru orașul nostru și anume
închiderea vechiului depozit de deșeuri industriale a societății Someș SA,depozit aflat pe lista depozitelor de deșeuri neconforme pentru care România a primit o condamnare la Curtea de Justiţie a Uniunii Europene. Suntem sprijiniți în acest demers de către un alt parlamentar USR și anume domnul senator Mihai Goțiu”, se arată într-un comunicat de presă al USR Dej.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

  1. gima spune

    Năpraznicele realizări se reduc ,doar,la închideri.Pe când și ceva practic,durabil,util si care să dăinuie ?

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More