Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Utilaj de 15.000 de euro, căutat de polițiștii constănțeni, descoperit în Maramureș

0 744

Poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale au depistat în spatele unui imobil dintr-o localitate maramureșeană, un utilaj în valoare de 15 000 de euro, care face obiectul unei semnalări în Sistemul Informatic Schengen.

Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale sprijiniți de cei din cadrul Secției 1 Poliție Rurală Groși au depistat, pe raza localității Dumbrăvița, un utilaj care era căutat de polițiștii din Constanța din data de 28.12.2017. Din cercetările efectuate s-a constatat că utilajul a fost achiziționat recent din Polonia de către administratorul unei societăți comerciale cu sediul în Constanța, însă a fost dobândit fraudulos de către bărbatul în posesia căruia a fost gasit.
Utilajul, în valoare de 15 000 de euro, a fost indisponibilizat la sediul I.P.J. Maramureş în vederea continuării cercetărilor. În cauză a fost întocmit dosar penal, iar bărbatul în posesia căruia a fost găsit este cercetat de polițişti sub aspectul comiterii infracţiunii de înşelăciune.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More