Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Utilajele de deszăpezire ale SADP Dej, scoase pe străzi

0 166

Primăria municipiului Dej intervine încă de joi seara pentru înlăturarea efectelor ninsorii care a început din seara zilei de 1 Decembrie și a continuat astăzi cu mai mare intensitate, se arată într-un comunicat al Primăriei Dej.

Serviciul SADP a acționat în această perioadă cu 7 utilaje de deszăpezire și distribuire material antiderapant. Primele intervenții au fost efectuate pe arterele principale, ulterior intervenindu-se pe cele secundare și intervențiile continuă.

“Personal am fost în teren pentru a vedea care este situația pe străzi, inclusiv în această dimineață, continuând să comunic și să cer informații de la ofițerul responsabil cu coordonarea acțiunii de deszăpezire. Utilajele au acționat imediat după începerea ninsorii, a fost distribuit și material antiderapant. Prioritate au avut străzile principale și se continuă și pe cele secundare. În municipiu se circulă în condiții de iarnă, însă se lucrează continuu la Serviciul SADP pentru a înlătura zăpada de pe carosabil și pentru a preveni formarea poleiului, existând stare de permanență”,  a declarat primarul Costan Morar.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More