Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Utilizatorii Vodafone pot efectua reincarcari ale Cartelei prepaid direct in aplicatia MyVodafone

0 52

De acum, utilizatorii Vodafone pot reincarca creditul Cartelei Vodafone si Cartelei Internet prin intermediul cardului bancar, direct in aplicatia pentru mobil MyVodafone, compatibila cu iPhone si smartphone-urile cu Android.

Pentru efectuarea tranzactiei, clientii vor trebui doar sa introduca in aplicatie numarul de telefon pentru care efectueaza reincarcarea, valoarea reincarcarii si datele cardului bancar.

Aplicatia MyVodafone a depasit, recent, pragul de 100.000 de instalari, pe smartphone-urile si tabletele compatibile. Cu aplicatia MyVodafone, utilizatorii pot afla costurile si consumul de minute si internet, prin serviciul Cost Control. In plus, acestia pot vedea valoarea ultimei facturi, sau pot cauta cele mai apropiate magazine Vodafone, pe o harta interactiva, prin functia GPS a telefonului. Utilizatorii aplicatiei vor ramane constant la curent cu cele mai noi oferte Vodafone, accesand sectiunea Promotii.

Mai mult, functionalitatea Cost Control este de acum disponibila si in site-ul mobil m.vodafone.ro, in sectiunea MyVodafone. Prin noua functionalitate, clientii cu mai multe numere de telefon vor putea vizualiza informatiile disponibile in serviciul Cost Control, pentru toate numerele aferente unui cont, daca au profil de administrator.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More