Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Uz de fals în declarațiile cerute de starea de urgență. Trei persoane depistate în urma unor controale

0 660

Poliţiştii au acţionat şi ieri pe drumurile publice pentru prevenirea infracţiunilor rutiere, dar şi pentru identificarea şi sancţionarea cetăţenilor care nu respectă prevederile legale. Poliţiştii au depistat trei persoane care au comis infracţiuni.

Potrivit celor de la IPJ Maramureș, ieri, în jurul orei 15:00, poliţiştii din Cavnic au oprit pentru control un autoturism şi o autoutilitară pe strada Rotunda din localitate.

În urma verificărilor documentelor prezentate poliţiştilor, s-a constatat faptul că o pasageră din autoturism, o femeie de 45 de ani din Săliştea de Sus, a prezentat poliţiştilor o adeverinţă de serviciu cu date false.

În aceeaşi situaţie s-a aflat şi şoferul autoutilitarei, un bărbat de 32 de ani din Poienile de Sub Munte.

Totodată, poliţiştii din Seini împreună cu poliţiştii Serviciului Rutier, au oprit pentru control un autoturism la ieșirea din localitatea Seini spre Satu Mare. Poliţiştii au identificat conducătorul auto ca fiind un bărbat de 35 de ani din Bozânta Mare, care a prezentat o adeverință permanentă eliberată de un angajator.

În urma verificărilor, poliţiştii au constatat că bărbatul figurează cu contractual de muncă încheiat din ianuarie 2020.

De altfel, poliţiştii au verificat peste 400 de persoane şi au aplicat 40 de sancţiuni contravenţionale pentru abaterile la regimul circulaţiei. Ca măsură complementară, s-au reţinut două permise de conducere şi două certificate de înmatriculare.

Poliţiştii maramureşeni vor acţiona în continuare, atât pentru prevenirea şi combaterea oricăror evenimente care pot afecta liniştea comunităţii, cât şi în sistem integrat, împreună cu celelalte structuri teritoriale cu atribuţii, pentru impunerea normelor legale în timpul stării de urgenţă, transmite purtătorul de cuvânt al IPJ Maramureș.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More