Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

V-ați cumpărat batoane ROM biscuiți ”la promoție” de la Unicarm Dej? S-ar putea să fie expirate – FOTO

0 337

someseanul-produse expirate la promotie unicarm dej (1)

De cele mai multe ori, marile magazine scot la vânzare promoțională unele produse care se apropie de termenul de expirare. Alte magazine, însă, bagă în același coș ale ”promoționalelor” și produse expirate încă de multe luni de zile.

A simțit asta pe pielea ei o femeie din Dej care a cumpărat duminică mai multe batoane ROM biscuiți de la Unicarm, pentru că aveau un preț atractiv, așa cum sunt toate produsele scoase la vânzare la promoție. În acest caz, era vorba de două produse la prețul unuia singur.

Abia când a ajuns acasă a descoperit, însă, că unele dintre ele aveau termenul de expirare depășit de mult. Dacă unele batoane erau expirate încă din 26 ianuarie 2015, ceea ce nu era o foarte mare tragedie, altele aveau termenul de expirare depășit încă din 22 septembrie 2014.

Dejeanca a încercat să sesizeze Protecția Consumatorilor, dar și Direcția Sanitar Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor Cluj, chiar pe numerele de telefon afișate cu acest scop în magazin. Însă la nici unul din aceste numere de telefon nu răspunde nimeni. Bineînțeles, nici la numerele de telefon al Unicarm nu răspunde nimeni.

someseanul-produse expirate la promotie unicarm dej (2)

Mergând pe firul poveștii, după sesizarea clientei din Dej, am găsit în același magazin Unicarm un coș plin cu cutii cu astfel de batoane, amplasat în pur stil de marketing, chiar lângă casele de marcat. Asta ca să atragă privirile clienților înainte de a părăsi magazinul.

someseanul-produse expirate la promotie unicarm dej (5)

Din păcate, sau din fericire, în coșul respectiv am mai găsit doar batoane al căror termen de expirare este azi, 08 februarie, sau mâine. Ceea ce înseamnă că cele expirate din septembrie anul trecut încoace s-au vândut deja.

Voi v-ați cumpărat zilele astea batoane ROM biscuiți de la Unicarm?

Citiți și:

Bomboane cu cioburi de sticlă vândute la magazinul sătesc din Mănăstirea – FOTO

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More