Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Vacanță la tombolă pentru contribuabilii care-și plătesc impozitele la timp

1 207

Trei zile de vacanţă, pentru două persoane, pe banii consiliului local. Este răsplata inedită a Primăriei Cavnic, judeţul Maramureş, pentru contribuabilii care îşi plătesc taxele la timp. Localnicii care îşi plătesc integral impozitele până la finalul lunii pot câştiga, la tombolă, o excursie de trei zile în Polonia.

Ideea organizării unei tombole i-a venit primarului din Cavnic în urmă cu trei ani, după ce administrația locală nu a mai avut bani să plătească factura de gaz.

Vladimir Petruţ, primarul oraşului Cavnic: ”Nu am reuşit să plătim utilităţile la timp şi era să avem blocate, practic, tăiate gazele. Şi, mai mult, după ce am plătit, după două luni jumate, ne-a venit o penalitate de 8.000 de lei, pe lângă factura pe care o aveam de plătit”, a declarat Vladimir Petruț pentru Digi24.

Pentru a putea participa la tombolă, oamenii trebuie să-şi achite integral, până la 31 martie, atât impozitul pe proprietăţi, cât şi utilităţile. În primele două luni, încasările din aceste taxe au crescut cu 45 la sută faţă de anul trecut.

Vladimir Petruţ, primarul oraşului Cavnic: Banii ăştia ne ajută! Suntem cu salariile la timp, cu utilităţile, inclusiv avem bani şi putem să dăm drumul la unele investiţii ca să nu aşteptăm bugetul.

Excursia în Polonia pentru două persoane costă 260 de euro.

În primii doi ani de la introducerea tombelei, primăria le-a oferit localnicilor câte un premiu în valoare de o mie de lei.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

  1. ILI spune

    Model bucurestean. De ce nu in tara pe bani publici? Voucerele se folosesc doar in tara.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More