Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Vagon încărcat cu motorină deraiat într-o gară din Sălaj – VIDEO

0 85

vagon cisterna tren deraiat

Un tren care transporta motorină a deraiat în această dimineață în apropiere de gara Cehei din județul Sălaj. Unul dintre vagoane, încărcat cu 50 de tone de combustibil, a sărit de pe șine.

Trenul a pornit din gara Cehei și trebuia să ajungă la un depozit de combustibil aflat în apropierea gării. La câteva sute de metri de gară, însă, trenul a schimbat direcția de ers pe o linie moartă, în locul celei pe care trebuia să circule. Din cauză că a luat-o pe o cale greșită, ultimul vagon al trenului a ieșit cu totul de pe șine, iar penultimul vagon a fost și el deraiat.

Deraierea s-a produs ori din cauză că macazul nu a fost tras în mod corespunzător, ori din cauza neatenției mecanicului de locomotivă.

O macara pe șine de la Târgu Mureș a fost trimisă la fața locului pentru a scoate cele două vagoane căzute. Asta nu înainte ca încărcătura celor două vagoane să fie mutată în alte cisterne.

Cazul a fost preluat de polițiști, care urmează să stabilească cu exactitate motivele producerii acestui incident.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More