Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Val de aer polar. Vremea se va răci începând de marţi

0 163

Un val de aer polar care coboară din nordul continentului se îndreaptă spre România. Temperaturile ar putea să scadă chiar şi cu 20 de grade Celsius în unele regiuni.

Meteorologii spun că un val de aer polar coboară din nordul continentului. Peste noapte, temperaturile ar putea să scadă brusc chiar şi cu 20 de grade Celsius.

De luni, vremea se va mai încălzi treptat, iar valorile maxime se vor încadra între 20 şi 32 de grade. Cele mai ridicate temperaturi se vor înregistra în sudul Olteniei şi al Munteniei.

Marţi şi miercuri, aerul rece începe să cuprindă întreaga ţară. Nu e exclus ca la munte, la altitudini de peste 1.900 de metri, să vedem şi primii fulgi de zăpadă.

De marți, peste jumătatea nordică a țării se așază un val de aer polar care va aduce frig, temperaturi negative și brumă.

De marţi, o masă de aer rece dinspre Scandinavia pătrunde în România. În vestul, nordul şi centrul ţării, temperaturile coboară cu 3-4 grade sub normalul perioadei.

De joi vremea va fi răcoroasă în toată ţara, cu maxime de la 15 la 23 de grade. În depresiuni, nopţile şi dimineţile vor aduce chiar temperaturi negative şi brum[.

Şi aşa va fi până la sfârşitul săptămânii. De duminică, vremea îşi revine, însă temperaturile vor rămâne, cel mai probabil, la valori normale pentru începutul de toamnă.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More