Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Val de furturi în Maramureș. Printre preferințele hoților se numără telefoanele mobile

0 163

Polițiștii atrag atenția asupra unui fenomen ce nu poate fi ignorat. Se înmulțesc furturile, în special cele care vizează telefoanele mobile.

Luarea unor măsuri în ceea ce priveşte siguranţa bunurilor dumneavostră vă poate scuti de neplăceri, sfătuiesc cei de la IPJ Maramureș. Aceștia atrag atenția asupra faptului că, în ultima perioadă, poliţiştii maramureşeni au fost sesizaţi tot mai des cu privire la comiterea unor furturi de telefoane mobile.

Spre exemplu ieri, 25 noiembrie, un bărbat din Mireşu Mare le-a reclamat poliţiştilor că a rămas fără telefonul mobil, pe care-l purta în buzunarul de la geacă. Tot ieri, poliţiştii din Tăuţii Măgherăuş au fost sesizaţi despre faptul că unei tinere de 33 de ani, care se deplasa cu un mijloc de transport în comun, i-a fost sustras telefonul mobil pe care-l avea în buzunarul gecii.

În ambele cazuri poliţiştii au întocmit dosare penale şi continuă cercetările în vederea identificării autorilor şi luării măsurilor legale.

Pentru a preveni comiterea unor astfel de fapte, oamenii legii vă sfătuiesc:

Menţineţi-vă atenţia sporită şi fiţi cât mai vigilenţi atunci când vă aflaţi în spaţii aglomerate!

În cazul în care în care vă aflaţi într-un local public, nu lăsaţi telefoanele mobile pe masă, în cazul în care vă îndepărtaţi!

Evitaţi pe cât posibil, ţinerea la vedere a telefoanelor mobile atunci când vă aflaţi în spaţii aglomerate, în mijloace de transport în comun etc.

În cazul în care v-a fost sustras telefonul mobil, contactaţi în cel mai scurt timp furnizorul dumneavostră de servicii de telefonie în vederea blocării accesului la cartelă. Reclamaţi furtul poliţiei! În cazul în care sunteţi martorul comiterii unei astfel de fapte, nu rămâneţi indiferenţi! Încercaţi să reţineţi cât mai multe semnalmente ale autorilor şi sesizaţi poliţia!

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More