Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Val de sinucideri la Cluj. Un bărbat s-a spânzurat la Dăbâca

0 212

spanzurat-padure

Anul 2015 a fost până acum unul al sinuciderilor prin spânzurare la Cluj. Nouă cazuri s-au înregistrat în județ până în luna martie, ultimul caz fiind înregistrat azi în comuna Dăbâca.

Cadavrul unui bărbat în vârstă de 48 de ani a fost găsit azi după-amiază într-o livadă din localitatea Luna de Jos, ce aparține de comuna Dăbâca. Bărbatul s-a spânzurat în urmă cu câteva zile, însă abia azi a fost descoperit, au spus anchetatorii, care au și demarat ancheta.

Având în vedere că pe trupul bărbatului nu au fost găsite semne de violențe, cazul a fost catalogat drept o sinucidere, însă mai multe detalii despre cauza morții vor stabili medicii legiști în urma necropsiei.

Rudele bărbatului l-au declarat dispărut pe acesta în urmă cu câteva zile. De atunci, bărbatul în vârstă de 48 de ani a fost căutat fără încetare, azi fiind găsit de către cumnatul lui, în jurul orei 18:00, spânzurat în livada din spatele casei părintești.

Acesta este al nouălea caz de sinucidere prin spânzurare din județul Cluj în acest an, fiind vorba doar despre cazurile care au fost făcute publice în presă.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More