Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Val de sinucideri. O tânără din Sălaj s-a spânzurat de creanga unui copac

0 105
spanzurat-padure
FOTO: Arhivă

Tragedie trasă parcă la indigo într-o localitate din Sălaj, după cazul tinerei de la Dej care s-a spânzurat din cauza unei decepții în dragoste.

Natalia G., o tânără în vârstă de 27 de ani din localitatea Sângeorgiu de Meseș, comuna Bucium, a fost găsită spânzurată de creanga unui copac.

Niște localnici au găsit trupul neînsuflețit al tinerei agățat cu o eșarfă de un copac dintr-o livadă din zona localității Sângeorgiu de Meseș și au sunat imediat la 112.

Ca și în cazul tinerei de 30 de ani din Dej, care s-a spânzurat în pădurea Bungăr cu un șnur, și în cazul tinerei din Sălaj gestul sinucigaș a pornit tot din cauza unei dezamăgiri în dragoste.

În acest caz, însă, tânăra din Sângeorgiu de Meseș a lăsat în urma ei și o explicație, printr-un mesaj scris pe telefonul ei mobil. Ca și tânăra de la Dej, aceasta se despărțise de prietenul ei, după o perioadă pe care cei doi au petrecut-o la muncă în străinătate.

De altfel, tânăra din Sălaj se pare că nu este la prima tentativă de a-și încheia socotelile cu viața, ea amenințând de mai multe ori că se va sinucide, iar de câteva ori chiar a încercat să-și ducă planul la bun sfârșit. De această dată, însă, tânăra a reușit să-și ia viața.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More