Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Valentin Cuibus îndepărtat de la conducerea Inspectoratului Școlar Județean Cluj. Mutarea este politică

0 1.733

Valentin Cuibus a fost înlocuit de la conducerea Inspectoratului Școlar Județean Cluj. Locul său este luat de Marcela Marc, un consilier județean liberal.

În cursul acestei seri Valentin Cuibus a fost înlăturat de la conducerea Inspectoratului Școlar Județean Cluj de către ministrul Educației, Monica Anisie. În locul acestuia a fost numită Marcela Marc.

Mișcarea este bineînțeles una politică (lucru ce arată că politicul domină în continuare sistemul de învățământ românesc) deoarece în acest mod un consilier județean PSD, și anume Valentin Cuibus, este înlocuit cu unul de la PNL, numita Marcela Marc.

Foto: Marcela Marc

Decizia înlocuirii a venit astăzi, o dată cu expirarea (miercuri, 25 martie, n.red.) mandatului managerial pe care îl aveam. Este decizia ministrului, pentru că, practic, în momentul în care nu e vorba de concurs, ci de detașare, o asemenea decizie este a conducerii Ministerului Educației. Contractul se putea prelungi, desigur, dar decizia a fost să nu se facă acest lucru, a declarat Valentin Cuibus.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More