Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Valutiștii bistrițeni la control

0 193

Polițiștii bistrițeni au efectuat mai multe controale privind faptele de comerț ilicite, dar și combaterea faptelor ilegale în domeniul schimbului ilegal de valută.

Conform IPJ Bistrița-Năsăud, în perioada 5-6 martie , polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice au desfășurat acțiuni pentru protejarea populației împotriva unor activități comerciale ilicite.

Astfel, la data de 5 martie, polițiștii au efectuat controale de specialitate în zonele și localurile de alimentație publică, de pe raza de competență a Secției 7 Poliție Rurală Sîngeorz-Băi. Acțiunile au urmărit depistarea faptelor ilegale din domeniul comerțului și prestărilor de servicii destinate populației.

Totodată, la data de 6 martie, au fost efectuate controale, pe raza municipiului Bistrița, pentru prevenirea şi combaterea faptelor ilegale în domeniul schimbului ilegal de valută. În urma acțiunilor desfăşurate și a neregulilor constatate, au fost aplicate sancţiuni contravenţionale în valoare totală de 19.500 lei și a fost confiscată suma de 100 de euro, obiect al unui schimb ilegal de valută, precum și numerar în sumă de 88,50 lei.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More