Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Destine Holidays

Van Damme, distracție pe ritmuri de manele, în mașină cu un grup de clujeni

0 530

Mai multe clipuri cu marele actor Jean Claude Van Damme ascultând manele într-o mașină a unor clujeni au deveni virale astăzi pe internet. Jean Claude Van Damme a fost filmat de un grup de clujeni în timp ce se plimbau, împreună, cu mașina, și nu oricum, ci pe muzica lui Tzancă Uraganu, pe străzile din București. 

Jean-Claude Van Damme a venit recent în România, iar azi marele actor a fost surprins ascultând manele alături de câțiva clujeni și plimbându-se cu mașina.

Încântați că se află în mașină cu Van Damme, clujenii nu a ratat ocazia de se mândri cu partenerul lor de călătorie într-un live pe Facebook.

Dacă unii dintre urmăritorii clipurilor s-au arătat neîncrezători că în mașină cu grupul de clujeni se află chiar Van Damme, alții s-au declarat de-a dreptul mirați de această ”realizare”. Iar comentariile sunt dintre cele mai savuroase.

„Nu e șmecherie, e pe bune. E fratele meu, pe viață!”, a spus șoferul, tare mândru de realizarea lui. Văzând că este filmat, marele actor i-a atras acestuia atenția, spunându-i că nu vrea să fie expus în social media.

„Băăăă, voi l-ați răpit pe Van Damme / Unde l-ați găsit, mă? Super, sunteți cei mai tari  / Daaa, o să fiți istorie / Când se va trezi, vă va căuta pe fiecare în parte pentru ceea ce i-ați făcut / Nu pot să creeeed”, au fost doar câteva dintre comentariile lăsate de internauți, la postarea șocantă făcută de unul dintre clujenii care se aflau în mașină, alături de Van Damme.

Mai mult, la un moment dat, marele actor și-a arătat mușchii și a început să danseze, fiind „măgulit” de vorbele noilor tovarăși, care îi repetau constant faptul că este cel mai bun actor.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More