Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Vandali de mici. Stație de autobuz vandalizată de copii la Mica – FOTO

0 1.044

O stație destinată transportului în comun din localitatea clujeană Mica a fost vandalizată zilele trecute de persoane necunoscute.

Autoritățile locale, care au investit bani pentru înfrumusețarea localității și a stațiilor de autobuz, au sesizat imediat fapta și au procedat la identificarea autorilor.

După vizionarea imaginilor surprinse de camerele de supraveghere din localitate, nu mică le-a fost surpriza să descopere că niște copii au fost autorii faptelor de vandalism.

”Deși ne străduim să înfrumusețăm comuna Mica și să aducem unele schimbări, se pare că unora le place să-și bată joc de comuna noastră. Astăzi, am fost nevoit să sesizez poliția deoarece una dintre stațiile de autobuz din localitatea Mica, recent modernizată, a fost pur si simplu vandalizată, iar gardul din zona acesteia a fost distrus.

Organele de poliție au demarat o ancheta, iar cei vinovați vor plăti pentru faptele lor. Este important să înțelegem că pentru a avea o comuna frumoasă trebuie să ne aducem și noi aportul, măcar prin păstrarea curățeniei și să nu distrugem lucrurile pe care le avem”, spune primarul comunei Mica, Tiberiu Zelencz, care a și publicat imaginile cu faptele vandalilor.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More