Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Vandalism în comuna Mica. Tiberiu Zelencz reacționează

0 790

Primarul comunei Mica face apel la spiritul civic al locuitorilor în urma unui act de vandalism.

Primarul comunei Mica, Tiberiu Zelencz, a reacționat astăzi, 02 noiembrie, în urma unui act de vandalism petrecut în comuna Mica. Reacția primarului a venit după ce o stație pentru așteptarea transportului în comun a fost distrusă cu bună intenție, unul dintre pereții acestui obiectiv fiind rupt de către persoane necunoscute.

Din păcate, din nou ne confruntăm cu situații de acest gen, iar unele obiective din comuna noastră sunt distruse de unii cetățeni certați cu bunul simț. Nu voi tolera să văd cum unii oameni își bat joc de munca noastră, iar intențiile noastre bune de a aduce un plus valoare locului în care trăim, sunt pur și simplu călcate în picioare, a transmis Tiberiu Zelencz.

Foto: Facebook Tiberiu Zelencz

Totodată primarul în funcție face un apel către spiritul civic al locuitorilor pentru ca astfel de situații să fie imediat anunțate și reclamate. Doar în acest fel cei responsabili pot fi trași la răspundere.

Am rugămintea ca în momentul în care vedeți astfel de situații să ne anuntați de îndată sau pur și simplu anunțați poliția. În acest caz voi depune plângere la poliție, iar ce vinovați să fie trași la răspundere, a încheiat Tiberiu Zelencz.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More