Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Vânzări record pentru Samsung Galaxy S4

0 37

samsung galaxy s4

Vânzările la nivel global pentru Galaxy S4 au depășit pragul de 10 milioane de unități comercializate în mai puțin de o lună de când sunt disponibile pe piață.

Telefonul lansat la nivel global pe 27 aprilie are o rată estimată de vânzare de 4 unități în fiecare secundă.

Galaxy S4 stabilește un nou record pentru Samsung, generând vânzări mai rapide decât oricare dintre predecesorii săi. Vânzările de GALAXY S III au atins pragul de 10 milioane de unități după 50 de zile de la lansare, în 2012, în timp ce pentru GALAXY SII au fost necesare cinci luni, iar în cazul Galaxy S, șapte luni pentru a atinge același record.

Samsung Galaxy S4 este disponibil în peste 110 țări și în curând va fi comercializat în 155 de tări prin intermediul a 327 de parteneri.

Samsung dorește să introducă o varietate mai mare de culori, pentru a întâmpina preferințele consumatorilor din întreaga lume. Ca o completare la nuanțele White Mist și Black Forest disponibile momentan, noi culori vor fi comercializate din această vară, inclusiv Blue Arctic și Red Aurora, urmate de Purple Mirage și Brown Autumn.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More