Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Destine Holidays

Vânzător ambulant, a lăsat o femeie fără 400 de lei din propria casă

0 206

Un bărbat a furat 400 de lei din casa unei femeie, unde a fost lăsat să intre cu pretextul că vroia să-i vândă femeii vase și tigăi.

Conform IPJ Maraureș, o femeie din Dragomirești a devenit victima unui furt după ce a permis accesul în curte şi ulterior în locuinţă, unui bărbat necunoscut, care oferea spre vânzare vase şi tigăi. Femeia a rămas fără 400 de lei, pe care îi avea într-o cameră. După ce au fost sesizaţi cu privire la comiterea faptei, poliţiştii au demarat activităţi specifice, reuşind identificarea persoanei bănuite de comiterea furtului.

 Este vorba despre un bărbat de 49 de ani, domiciliat în judeţul Mureş. Prejudiciul a fost recuperat în totalitate şi restituit părţii vătămate. Poliţiştii continuă cercetările pentru documentarea întregii activităţi infracţionale a bărbatului. 

Pentru prevenirea unor situaţii neplăcute, poliţiştii vă recomandă să fiţi vigilenţi şi să nu vă lăsaţi induşi în eroare de diverse poveşti sau motive ale unor persoane necunoscute care vă bat la uşă! Dacă totuşi le permiteţi accesul în locuinţă, vă sfătuim să nu-i lăsaţi nesupravegheaţi şi să nu lăsaţi bani şi bunuri de valoare la vedere! Paza bună trece primejdia rea!

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More