Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Vânzător înșelat de cumpărători. I-au provocat un prejudiciu de 2000 de euro

0 418

Un tânăr este cercetat pentru abuz de încredere după ce a plecat cu o motocicletă în valoare de 2000 de euro, fără a mai plăti suma cerută.

Un bărbat de 24 ani, din comuna  Ceanu Mare, jud. Cluj, a sesizat poliția din Câmpia Turzii, că la data de 08.12.2017, în jurul orei 16.30, persoane necunoscute, s-au prezentat la locuința sa, având intentia de a achiziționa motocicleta scoasă la vânzare. Unul dintre aceștia a plecat cu aceasta în probă și nu s-a mai întors. Prejudiciul cauzat a fost de aproximativ de 2.000 euro

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au obtinut semnalmentele suspecților care s-au prezentat la domiciliul persoanei vătămate. Este vorba despre doi tineri cu vârsta cuprinsă între 20-24 ani, care se deplasau cu un autoturism ce tracta o remorcă.  Ulterior, cel care a plecat cu motocicleta în probă a fost identificat în persoana unui tânăr de 20 ani, din comuna Mihalţ, judeţul Alba.

Polițiștii efectuează cercetări pentru clarificarea tuturor împrejurărilor comiterii faptei și tragerii la răspundere penală sub aspectul savârşirii infracţiunii de abuz de încredere.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More