Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Vara indiană în România, la mijloc de octombrie

0 173

Potrivit specialiştilor, zilele următoare se vor înregistra temperaturi ridicate în toată ţara. Izolat, în anumite zone, pot fi atinse valori apropiate de 30 de grade Celsius.

A doua jumătate a lunii octombrie aduce zile cu soare, mai ale în Oltenia, Muntenia şi sudul Moldovei. Vorbim de temperaturi chiar si de 27 – 28 de grade Celsius. Cel mai cald, la Reşiţa, Drobeta Turnu Severin şi Herculane.

Potrivit Severe Weather Alert – România, vremea se va încălzi treptat la nivelul întregii țării, devenind chiar deosebit de caldă pentru mijlocul lunii lui Brumărel, cu precădere în vestul, sud-vestul și centrul teritoriului.

Valorile maxime vor depăși frecvent 24…26 grade Celsius în zonele de câmpie și podiș, iar la nivel izolat în Câmpia Banatului și a Olteniei se pot atinge 28…29 grade Celsius. 

Pe litoral, maximele se vor situa în jurul a 18 – 22 grade Celsius.

Totuși, începând de joi, se va răcori ușor mai ales în sudul, estul și centrul teritoriului, astfel încât maximele – oricum peste cele normale – vor fi cuprinse, în general, între 18-25…26 grade Celsius.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More