Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Vârstnicii de la Centrul de servicii sociale au primit azi daruri de la elevii Colegiului ”Andrei Mureșanu” Dej – FOTO

0 48

Apropierea sărbătorilor de iarnă dă mereu prilejul oamenilor să-și deschidă inimile spre înfăptuirea de acțiuni umanitare, privind cu mai mult interes asupra problemelor celor aflați în nevoie.

Aceste sentimente nu i-au ocolit nici pe elevii Colegiului Național ”Andrei Mureșanu” din Dej, care s-au adunat azi în număr mare pentru o campanie umanitară în sprijinul persoanelor vârstnice și a familiilor nevoiașe.

La Centrul de servicii sociale din cadrul Primăriei Dej, amplasat la parterul Policlinicii, elevii CNAM Dej s-au dus încărcați cu daruri pentru pensionarii care-și petrec timpul liber socializând. Elevii au colectat în ultimele zile fructe și legume, în cadrul unei campanii derulate în unitatea de învățământ sub denumirea ”Săptămâna fructelor și legumelor”, iar azi roadele colectate au fost donate vârstnicilor de la Centrul de servicii sociale.

Iar pentru că faptele bune trebuie să continue, învățăceii au pus la cale și un atelier gastronomic în colaborare cu Biserica Ortodoxă ”Adormirea Maicii Domnului”, preparatele culinare fiind donate atât vârstnicilor de la Centrul de servicii sociale, cât și la Centrul de Zi ”Școala și familia”, o parte dintre alimentele preparate fiind împachetate cu drag pentru a fi apoi distribuite unor familii aflate în nevoie.

Campania elevilor de la Colegiul Național ”Andrei Mureșanu” a fost derulată sub atenta îndrumare a profesorilor Emilia Mureșan, Ana Man, Gabriela Groșan și Călina Gavrea.

https://www.facebook.com/media/set/?set=a.1026985274030906.1073742110.467241263338646&type=3

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More