Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Vârstnicii din Dej au fost sărbătoriţi cu muzică şi dans FOTO/VIDEO

0 39

someseanul-DSC02224

Câteva sute de persoane au asistat în această seară la un spectacol aniversar care a marcat Ziua Internaţională a Persoanelor Vârstnice.

Evenimentul, care a fost găzduit de Centrul Cultural Arta, a fost un real succes. Spectatorii au putut să vadă câteva tinere talente din Dej în frunte cu Deona Roman şi continuând cu majoretele de la Superstars, „Licuricii Literari” ai Casei Municipale de Cultură, Larisa Grad, trupa Latino Angels sau Andrei Mureşan. Momentele folk au fost asigurate de Marin şi Petra Grad, dar dansatorii Ansamblului Folcloric „Someşeana” al Casei Municipale de Cultură au fost cei care au reuşit să ridice publicul în picioare.

Vârstnicii prezenţi în sală au fost impresionaţi până la lacrimi de o doină interpretată de Ioana-Breda Morar. Şi ceilalţi artişti prezenţi pe scena Centrului Cultural Arta au reuşit să transmită prin melodiile lor aprecierea şi respectul faţă de vârstnici. Este vorba despre nume precum Zina Doboş, Cristina Beldean-Moşuţan, Felix Gălan sau Ioan Dordoi.

La final, cu toţii s-au îndreptat spre sala mare a primăriei Dej, unde s-a pregătit o masă. Nu au lipsit sarmalele, vinul şi ţuica.

Spectacolul, care a fost prezentat de Mariana Reman, a fost organizat de Primăria Municipiului Dej şi s-a ţinut pentru prima dată în acest oraş.

http://www.youtube.com/watch?v=Lj0V6qnpmLM

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More