Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Vaslie Muraru despre moartea lui Nae Lăzărescu: ”Am primit vestea cu mare bucurie…”

0 220

Lumea artistică din România este din nou în doliu, după anunțul trecerii în neființă a marelui actor Nae Lăzărescu. Mulți artiști, actori și oameni de televiziune plâng dispariția dintre noi a marelui actor de comedie.

Foto: Realitatea.net
Foto: Realitatea.net

Cea mai șocantă reacție a avut-o partenerul de scenă a regretatului actor, Vasile Muraru:

„Dumnezeu să-l ierte. Vă daţi seama că eu sunt ca şi în familie, aşa că am auzit vestea morţii sale imediat ce s-a întâmplat. Am primit vestea cu mare bucurie pentru că am înţeles că a pornit spre lumină, că s-a liniştit, s-a dus către Dumnezeu şi că, alături de multe alte talente, este în Ceruri. Discreţia de care a dat el dovadă ca să nu întristeze lumea merită respectată şi acum. Şi-a iubit colegii, teatrul, scena… Constantin Tănase a fost viaţa lui. Am vorbit ultima oară alaltăieri, am vorbit mai multe”, a spus Vasile Muraru, la Realitatea TV.

La rândul lui, Alexandru Arşinel, prieten apropiat al lui Nae Lăzărescu, şi director al Teatrului de Comedie „Constantin Tănase”, a afirmat că actorul va fi înmormântat sâmbătă, la Focşani.

„Îl am în minte nu neapărat datorită Revelioanelor. A fost un coleg, un camarad extraordinar, cel care alături de Vasile Muraru a reuşit să formeze un cuplu formidabil, cu rating ridicat în televiziunile din România. Îmi va lipsi în primul rând prietenul şi camaradul Nae, apoi actorul Nae. Teatrul românesc a rămas orfan fără el…”, a declarat Alexandru Arşinel la RTV.

Florin Piersic a rememorat momentele frumoase pe care le-a petrecut alături de Nae Lăzărescu.

„Un om cum rar am întâlnit, nu am degete la mâini ca să număr astfel de oameni. Nu pot să uit cu câtă plăcere jucam. Viaţa lui a fost scena şi publicul. Un om prietenos, avea un fel de comportament ca şi cum ar spune mereu ‘ne cerem scuze că suntem şi noi aici, ne facem treaba şi plecăm'”, a declarat Florin Piersic.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More