Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Veneția s-a mutat la Gherla. Mai multe străzi stau sub ape – FOTO/VIDEO

0 3.045

Ploaia a transformat străzile din Gherla în veritabile canale navigabile. Unii dintre locuitori nu au putut intra în propriile curți.

Ploaia a făcut din municipiul Gherla o Veneție în miniatură. Mai multe străzi au fost inundate, iar unii dintre locuitori un au putut intra sau ieși din propriile curți. Au intervenit o autospecială a Detașamentului de Pompieri Dej și una a Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență Gherla.

„Solicitările sunt pe străzile Hășdății, Ciocârliei, Emil Racoviță, Gelu, Tudor Vladimirescu și Gării” au transmis reprezentanții ISU Cluj.

Patru autospeciale și o motopompă din cadrul ISU Cluj au acționat în trei localități pentru scoaterea apei din peste 30 de curți și subsoluri.
Apa a fost acumulată ca urmare a precipitațiilor abundente înregistrate în această după-amiază și în majoritatea cazurilor datorate și depășirii capacitații canalizărilor.
Au fost două subsoluri, situate în imobile de pe strada Timișoara din municipiul Cluj-Napoca, care au necesitat scoaterea apei.
În municipiul Gherla 14 curți și subsoluri care au necesitat intervenția pompierilor, situate pe străzile Hăsdății, Ciocârliei, Emil Racoviță, Gelu, Tudor Vladimirescu și Gării. Intervențiile au fost realizate în colaborare cu un echipaj al Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență din cadrul primăriei Gherla.
În orașul Huedin au fost afectate peste 18 curți și subsoluri de pe străzile Horea, Florilor, Salcâmilor, Gării, Bradului, Tăbăcărilor, Teilor și Aurel Munteanu de apele acumulate în urma precipitațiilor abundente. Două autospeciale și o motopompă din cadrul Detașamentului de Pompieri Huedin au acționat pentru scoaterea apei acumulate în curțile afectate din orașul Huedin.

 

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More