Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Verificări în Cluj-Napoca. 85 de persoane legitimate și 26 de amenzi aplicate

0 173

Polițiștii din Cluj-Napoca au efectuat o acțiune cu efecte mărite în miez de noapte. Au fost legitimate 85 de persoane și s-au aplicat 26 de amenzi.

Conform IPJ Cluj, la data de 23.01.2019, în intervalul orar  01.00–04.00, a fost organizată o acţiune punctuală la care au participat polițiști din cadrul Poliției municipiului Cluj-Napoca – Biroul Rutier și Secțiile 1-7 Poliție.

Acțiunea a avut drept scop asigurarea climatului de siguranță și respectarea legii, prevenirea, descoperirea și combaterea faptelor de natură contravențională și infracțională la regimul rutier, reducerea numărului accidentelor rutiere, precum și depistarea, identificarea și tragerea la răspundere a persoanelor care încalcă prevederile legale sau sunt urmărite în temeiul legii.

Acțiunea s-a desfășurat, cu precădere, în următoarele locații: strada Horea, Piața Unirii,  strada Aurel Vlaicu, Calea Dorobanților, Bulevardul 21 Decembrie 1989, străzile Constantin Brâncuși, Nicolae Titulescu, Alexandru Vaida Voevod, Plopilor,  Izlazului, Calea Florești, 1 Decembrie 1918, Donath, Calea Turzii, Frunzișului și Traian Vuia.

În cadrul acțiunii au fost verificate 71 de autovehicule și au fost legitimate 85 de persoane. Pentru neregulile constatate la regimul rutier, au fost aplicate 26 de sancțiuni contravenționale.

Polițiștii vor continua acțiunile pentru prevenirea faptelor antisociale și menținerea unui climat de siguranță.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More