Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Verificări în trafic. 83 de șoferi opriți de polițiști

0 391

Polițiștii au efectuat controale în trafic. Au oprit peste 80 de mașini și au dat amenzi de circa 4500 de lei.

În cadrul activităţilor preventive desfăşurate pentru conştientizarea importanţei respectării regulilor de circulaţie, poliţiştii Secţiei 5 Poliţie Rurală Ocna Şugatag au oprit ieri pentru verificări 83 de autoturisme, au transmis cei de la IPJ Maramureș.

Pentru neregulile constatate în urma verificărilor, poliţiştii au aplicat 23 de sancţiuni contravenţionale. Valoarea amenzilor a fost de aproximativ 4500 lei. Totodată au fost reţinute trei permise de conducere, toate în cazul unor şoferi care au efectuat depăşiri neregulamentare.

Drumurile publice pot deveni mai sigure doar în momentul în care toţi participanţii la trafic vor conştientiza şi vor respecta cu consecvenţă şi responsabilitate regulile de circulaţie, au continuat cei de la IPJ. De asemenea, poliţiştii vă sfătuiesc să conduceţi preventiv şi să nu uitaţi să vă echipaţi autovehiculele cu anvelope de iarnă. Utilizarea acestora este obligatorie pe drumurile acoperite cu zăpadă, gheaţă sau polei.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More