Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Verificări pe linia sistemelor de pază efectuate de poliţiştii clujeni

0 259
Foto:Arhiva Someseanul.ro
Foto:Arhiva Someseanul.ro

În perioada 25 – 26 octombrie, poliţişti din cadrul Poliţiei Municipiului Cluj-Napoca au desfăşurat activităţi pentru prevenirea şi combaterea furturilor din societăţi comerciale, case de amanet, staţii peco, săli jocuri mecanice.

Deasemenea a fost verificat de poliţişti şi modul de respectare de către administratori a prevederilor legislative privind paza obiectivelor, bunurilor, valorilor şi protecţiei persoanelor.

Cu ocazia acţiunii desfăşurate, au fost verificate 225 societăţi comerciale, dintre care 36 staţii de distribuţie a produselor petroliere, 7 case de schimb valutar, 14 case de amanet, 37 localuri publice, fiind aplicate 51 de sancţiuni contravenţionale.

Totodată, au fost controlaţi 227 agenţi de securitate şi 36 de echipaje de intervenţie au fost testate cu privire la modul de intervenţie la acţionarea butonului de panică.

Cu ocazia controalelor, agenţii de securitate şi de intervenţie aflaţi în serviciu au fost instruiţi cu privire la modul de efectuare a serviciului, în vederea creşterii vigilenţei şi capacităţii de intervenţie la alarme.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More